Wie ben ik?

Ik ben Wendy Deering. Ik ben 44 jaar oud maar omarm het kind en de puber in mezelf!

Ik ben co-oudermoeder van twee kinderen waar ik enorm trots op ben en die mijn drijfveer zijn in de beslissingen die ik neem en genomen heb.

Ik heb op mijn levenspad de nodige leuke en minder leuke ervaringen opgedaan. Deze ervaringen hebben mij gemaakt tot wie ik nu mag zijn en ik had om die reden geen van deze ervaringen kunnen of willen missen in de ontwikkeling van mijn persoon.

Ik heb inmiddels een prachtig samengesteld gezin mogen vormen met mijn partner en op die manier mag ik mezelf ook bonus moeder noemen van twee lieve jongens. 

ik vind heel veel dingen leuk om te doen maar heb een duidelijke passie voor mens, dier en natuur die zich uit in wandelvakanties, diepe gesprekken of simpel gezegd het juiste doen wanneer nodig voor een ander....

De mens

Ik zou mezelf typeren als een gevoelig, empathisch persoon met het hart op de juiste plek, die blij wordt van het geluk van anderen.

Ik ben geloof ik van tijd tot tijd wel grappig of moet ik zeggen gevat.

Ik kan eigenwijs zijn als ik denk dat ik echt gelijk heb. Ik heb een hekel aan onrecht. Ik kan huilen bij films en de slappe lach hebben om de ietwat gekke acties van mijn kinderen of rake opmerkingen van cliënten en leerlingen.

Respect staat bij mij hoog in het vaandel en dat probeer ik ook naar iedereen uit te dragen. Ik heb een open blik en ben van tweede en zelfs derde kansen. ik ben over het algemeen overtuigd dat er iets goeds schuilt in iedereen en ga graag daarnaar op zoek. Eerlijkheid naar anderen is wat ik altijd nastreef  en dat ik daarbij soms ook direct kan zijn en niet altijd de gewenste boodschap breng hoort daarbij.  

Ik ben altijd nieuwsgierig naar het waarom, om die reden ben ik geïnteresseerd in (oude) culturen en geschiedenis. Ik ben een denker en een dromer en om gedachtes en dromen hun plek te geven sport ik graag.

De jongerencoach

Hoe word je nu eigenlijk jongerencoach? Door keuzes te maken waar je blij van wordt!

Ik sta al jaren met heel veel passie en liefde voor jongeren voor de klas in het voortgezet onderwijs. Door de jaren heen merkte ik dat naast het overbrengen van mijn tweede passie, de Franse taal, vooral de begeleiding van jongeren die op de één of andere manier vastliepen mij heel erg gelukkig maakt.

Jongeren komen vaak zelf naar mij toe voor een gesprek en ik heb veel affiniteit met jongeren die door bepaald gedrag niet worden gezien voor wie ze zijn. Voor mij is het duidelijk geworden dat bepaald gedrag en bepaald gevoel voortkomt uit een onderliggende problematiek. We zijn allemaal jong geweest, we hebben allemaal zo onze struggles en vervelende periodes gekend. Vergeet niet dat het brein van een jongere volop in ontwikkeling is en ze soms gewoonweg handvatten nodig hebben om te kunnen omgaan met bepaalde situaties.

Als ervaringsdeskundige en omdat ik meer voor dit soort jongeren van betekenis wil zijn heb ik besloten om jongerencoach te worden en mijn eigen praktijk te beginnen. Mijn hoop is dat ik verschil mag en kan gaan maken in het leven van jongeren.