Persoonlijke ervaringen

Ervaring 1

 Ik heb mevrouw Deering via school leren kennen. Toen we elkaar voor het eerst spraken voelde het meteen vertrouwd en wist ik meteen dat ik altijd met alles bij haar terecht kan, dat geeft een prettig gevoel. Daarnaast voel je dat ze je echt wil helpen en dat geeft extra energie om echt stapjes in de goede richting te zetten.

Joep

Ervaring 2

toen ik in mijn laatste jaren van de middelbare school een lastige thuissituatie had, was dit voor mij erg moeilijk om mee om te gaan. op dat moment was Wendy mijn mentrix en ik had niet beter kunnen wensen. Ze is iemand waarbij je je vertrouwd voelt en waarbij je alles op tafel kan leggen zonder oordeel. Daarnaast kan ze goed luisteren naar wat je te zeggen hebt en een goede conclusie trekken of samen met mij een passende oplossing vinden voor het probleem. Ze heeft me geholpen om stappen te zetten op meerdere gebieden en ik wil haar daar enorm voor bedanken.

Koen

Ervaring 3

Toen ik alleen voor de klas stond zonder hulp en worstelde met mijn stage, kwam Wendy als een redder in nood. Haar directe beschikbaarheid, constructieve feedback en praktische inzichten hebben mijn stage-ervaring enorm geholpen. Zeker ook door mijn ADHD had ik iemand nodig die mij deze structuur en directe hulp kon bieden. Wendy bracht niet alleen structuur in de taken die ik moest doen, maar deelde ook waardevolle lessen over effectief lesgeven en hoe ik om moet gaan met leerlingen. Dankzij Wendy's toewijding heb ik mijn stage met vertrouwen afgerond en kijk ik terug op een waardevolle periode van groei. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een begeleider in het onderwijs!

Ervaring 4

Wendy is een betrokken, betrouwbare en gedreven coach die onze docent in opleiding naar volledige tevredenheid heeft begeleid. Ze besteedt veel aandacht aan degene die ze coacht, maar ook aan de verslaglegging daarvan naar mij als opdrachtgever. Daardoor kon ik deze opdracht met een gerust hart uitbesteden, ik was het gehele coachingstraject volledig op de hoogte van de ontwikkelingen, afspraken en uitdagingen van de medewerker die door Wendy gecoacht werd. Super!

Hartelijke groet,

Anneloes Leijenhorst

Teamleider bovenbouw

UniC